Vi väljer Mumm till Nobel

Mumm Cordon Rouge är Frankrikes största champagne och dessutom en av världens mest kända och omtyckta champagner. Dess flaska pryds av det välkända röda sidenbandet och är en tribut till Legion of Honor - den välrenommerade franska utmärkelsen för personer som har nått stora mänskliga framgångar genom mod och pionjäranda. Perfekt för Nobelpriset. 

I samband med Nobelveckan har Ceremonimästaren valt Mumm Cordon Rouge till en mottagning i Aulamedica. Vid detta mingel närvarar ca 1000 personer, däribland kungaparet samt årets Nobelpristagare.

Sedan det första nobelpriset delades ut 1901 har prisutdelningen följts av en bankett känd som Nobelfesten. Vid den första banketten 1901 deltog 113 personer, endast män. Antalet gäster har ökat i takt med att prisets anseende har förstärkts. Årets meny ska vara elegant, samtida och andas hållbarhet, vilket också är samstämmigt med Mumm Cordon Rouge.

Det är en stor vecka att uppmärksamma och betydelsefulla framgångar att fira vilket är passande att skåla för med Mumm Cordon Rouge.