Part Stockholm blir Absolut Sveriges nya PR-byrå

Part Stockholm Absolut Sverige

Part Stockholm har under 2015 arbetat med flera projekt för Absolut, både genom Pernod Ricard Sverige och The Absolut Company.

Bland annat har de ansvarat för PR för den svenska marknaden för det prestigefulla konstpriset Absolut Art Award och den anslutande Absolut Art Baren President Room som skapades av den svenska konstnären Ilja Karilampi. Part var även med i utveckling av konceptet och genomförandet av Exopark, en Absolut Art Bar som byggdes på Urban Delis takterrass på Sveavägen i centrala Stockholm. Bar-installationen skapades av den svenska konstnären Thomas Hämén och flankerades av en hel skulpturpark curerad och installerad av Galleri Andersson/Sandström.

Under året har samarbeten gjorts med Icon Magazine, Diana Orving och en del utvalda eventaktiviteter. Part är även med i lanseringen av den senaste limited edition-flaskan ”Absolut Electrik”.

Under 2016 fortsätter Part att jobba med övergripande PR-kommunikation, däribland med implementeringen av den uppdaterade designen av Absoluts flaska samt Absolut Elyx. 

Absolut ägs idag av Pernod Ricard Sverige och har sitt huvudkontor i Stockholm.