A new part of Part

Vi växer och har alldeles för mycket roligt att göra. Vi vill bli fler. VI söker en junior PR-konsult och en PR-assistent med start omgående.  

Vår idé är att jobba med roliga och världsviktiga uppdrag. Så som Sverige som innovationsland, Stockholm som konststad och hur vi alla ska ha en bra dag som vi minns. Några av våra uppdragsgivare är Vinnova, Absolut Art Award, Market Art Fair, Stockholm Art Week, Exopark Art Bar, Nöjesguiden, Club Med och många fler.  
 

Junior PR-Konsult
Vi vill jobba med dig som förstår kommunikation ur ett strategiskt perspektiv, behärskar PR-verktyg och förstår vikten av ett gott hantverk. Tjänsten innebär ett extremt varierat dagligt arbete och du måste se en tjusning i att göra många olika saker. 
 
Vi tänker oss att du har minst 1 års erfarenhet från liknande tjänst och en relevant utbildning inom kommunikation, strategi, produktion. Viktigast av allt är att du tycker om det vi gör och vill bidra till att bygga ett företag vars affärside grundar sig i att ha kul.  

PR-assistent 
Vi söker dig som vill lära dig mer inom PR-branschen. Du behöver vara van i att hantera mail, excel, word och gärna andra program och digitala verktyg. Bra om du är vass på social media. Du får gärna jobba på deltid om du har ett annat jobb eller utbildning vid sidan om.

Tillträde så snart som möjligt för båda tjänsterna. 


Maila en kort beskrivning om dig själv där du berättar om din arbetslivserfarenhet och vad du vill göra. Fatta dig gärna kort. Frågor och ansökan skickas till joanna@partstockholm.com