Club Med fortsätter att expandera

Nu slår Club Med upp portarna till en ny anläggning i Sanya, Kina, som blir den fjärde i raden på kort tid. Den nya anläggningen öppnar i mars 2016. Club Meds nya resort är belägen på Hainan ön i en bukt utmed den tropiska kustremsan längs Sydkinesiska havet. Platsen brukar kallas Kinas Hawaii och erbjuder sina besökare en närmast paradisliknande upplevelse, med en makalös utsikt, tropiskt vattnet och en enastående vacker natur. Hör av er om ni vill åka dit! 

Förra året öppnade Club Med en resort i Dong’a iIsland som har blivit en stor succé direkt. Club Med har sedan tidigare två andra anläggningar på den kinesiska marknaden dels Yabuli (skidor) samt Guilin (solsemester). Club Med kommer att fortsätta expansionen i Kina och i december 2016 planeras ytterligare en skidanläggning att öppna. 

Club Med Sanya Resort