Mumms vinmakare Didier Mariotti gästar Stockholm

Mumm lanserar den nya kollektion  Chef de Caves som innehåller några av de senaste 30 årens bästa årgångar av Cordon Rouge. Didier Mariotti är Mumms hyllade vinmakare, nu är han i Sverige för att presentera den nya champagnekollektionen.

Lanseringen består av ett begränsat antal magnumflaskor, noga utvalda av M. Mariotti själv, och består av de bästa exemplaren från årgångarna 1985, 1990 och 1996. 

Mumm Cordon Rouge är Frankrikes största champagnemärke och en av världens mest omtyckta champagner. Chef de Caves-kollektionen kommer att distribueras i utvalda länder, exempelvis Frankrike, Storbritannien, Japan, Singapore, Italien, Spanien och Schweiz. Några flaskor tar han med sig nu när han kommer till Sverige. VI ser fram emot att smaka dem. 1985 lär vara den bästa årgången! Mums.