Lunch med Sommarnöjen

I fredags ordnade vi en lunch på Rosendals Trädgård tillsammans med Sommarnöjen. Fantastiskt väder, god mat och härliga gäster bidrog till en trevlig stund i Äppellunden.

På plats berättade Tomas Tjaikovski (Sommarnöjen) och Johan Arrhov (Arrhov Frick) om den nya kollektionen, Sommar - en ny sorts arkitektritade fritidshus som har utvecklats av Sommarnöjen och Arrhov Frick Arkitektkontor. Sommar byggs helt och hållet inomhus i fabrik enligt beställarens specifikationer och lyfts på plats vid leverans för minsta möjliga påverkan på natur och miljö. Genom att bygga inomhus och lyfta husen på plats hamnar priset ca 40% under motsvarande traditionellt byggda hus - utan att ge avkall på arkitektur och kvalitet.

Efter maten ledde Jonas Kleerup ett samtal mellan Tomas och Arkitekt Anders Berendson (som är extra insatt i just träbyggnader) där trender och tradition diskuterades, liksom vår relation till trä som material.

Nedan finns fina bilder från lunchen.