Beefeater 24 <3 At Six

I samband med att premium-ginen Beefeater 24 ikläder sig en ny, rubinröd, skrud inleds ett samarbete med Hotell At Six som öppnar i april.

I hotellets cocktailbar kommer konceptet Gin&Tea vara ett stående inslag. Gäster kommer kunna samlas kring en te-kanna med en varm - eller kall - Beefeater 24-drink.

Hotell At Six slår upp portarna den 23 april, håll utkik för mer information! Redan nu kan man dock testa en egen Gin&Tea-stund hemma med ett speciellt recept framtaget av At Six för Beefeater 24.

XOXO Tokyo
12 delar Beefeater24
8 delar Kabuso Sake
Limejuice från 2 limefrukter
1 msk socker
Tesil med grönt te, Goji & Havtorn-smak
Granatäpple
8-10 basilikablad

Muddla granatäpplekärnor i en te-kanna och lägg i basilikan. Tillsätt Beefeater 24 och lägg i basilikabladen. Tillsätt Beefeater 24, Kabuso Sake, limejuice, 1 matsked socker och tesilen med te. Slå över kokande vatten, rör om och låt dra i några minuter. Sila ner i tekoppar ich dekorera med basilikablad.

Om Beefeater
Beefeater 24 är framtagen av Master Destiller Desmond Payne och är en unik blandning av tolv växter. I kryddningen märks grapefruit och Sevillaapelsiner, vid sidan av exklusivt japanskt Senchate och kinesiskt grönt te. Teerna utgör ett perfekt komplement till övriga kryddor och adderar väldoftande noter och en mjuk fyllighet till smaken.
Alkoholhalten på 45 % gör Beefeater 24 perfekt för cocktails då ginen står sig väl mot andra smakrika ingredienser. Sedan lanseringen 2009 har Beefeater 24 vunnit 41 internationella priser.
Beefeater 24 finns i Systembolagets beställningssortiment, artikelnummer 37. Priset för 700ml är 239 SEK.